Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/svela.nl/httpdocs/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Inspectie
Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/svela.nl/httpdocs/templates/template_svela_j3_5_1/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/svela.nl/httpdocs/templates/template_svela_j3_5_1/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/svela.nl/httpdocs/templates/template_svela_j3_5_1/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/svela.nl/httpdocs/templates/template_svela_j3_5_1/html/modules.php on line 39

index

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/svela.nl/httpdocs/templates/template_svela_j3_5_1/functions.php on line 180

Inspectie

Quick-Scans 

In een kort tijdsbestek de bouwkundige staat van het gebouw bepalen. De Quick-Scan is een goede optie voor bijvoorbeeld een houtrotinspectie of een globale inventarisatie van achterstallig onderhoud.  

Nulmetingen 

Bij een nulmeting wordt de actuele staat van onderhoud van het object in beeld gebracht. De opname methodieken kunnen volgens de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd worden, bijvoorbeeld volgens NEN 2767 methodiek.

Herinspecties 

Herinspecties worden uitgevoerd ten behoeve van de jaarbegroting / jaarplan of om de twee á drie jaar nadat er een nulmeting is uitgevoerd om zo het object te monitoren.

Opstellen MJOB / MOP

Eén van de belangrijkste redenen dat er een MJOB (Meerjaren Onderhoudsbudget) en/of  MJOP (Meerjaren Onderhoudsplanning) opgesteld wordt is, omdat onderhoud kosten met zich mee brengt.

Het opstellen van een MJOB of MJOP zijn een voorwaarde om te komen tot beheersing van de onderhoudskosten. De MJOB en MJOP geven inzichten in de kosten op korte en eventueel lange termijn. Hierdoor kan men het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen.

Haalbaarheidsonderzoeken

Opnames ten behoeve van Technisch en/of Strategisch Beheer. Hierbij wordt de huidige staat in kaart gebracht en met een gedegen een financiële onderbouwing te geven van kosten versus opbrengsten.

Onderhoudsadvisering

Gerichte onderhoudsadviezen over producten of toepassings- of uitvoeringsmogelijkheden kan SveLa Vastgoedadvies u ook aangeven. Dit kan een advies inhouden van schilderwerk, metselwerk of daken. Van het advies kan SveLa Vastgoedadvies voor u een werkomschrijving maken met hierin vermeld de eventueel uit te voeren werkzaamheden.

Onderhoudscenario’s

Bij het opstellen van onderhoudstechnische beoordeling van de bouwplannen moet men van uitgaan dat je een beeld kunt krijgen van de onderhoudskosten van de producten die men wil gaan toepassen in objecten.

Als voorbeeld: Is een houtenkozijn duurder in onderhoud dan een kunststofkozijn?

NHG (aan- en verkoopkeuringen)

De aan- of verkoopkeuring is een visuele inspectie die een goed en betrouwbaar beeld geeft van de bouwkundige staat. De keuring geeft inzicht in de kosten die u moet maken om het object in redelijke staat te brengen. De rapportages voor woningen worden opgesteld conform de eisen die gesteld zijn ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie.

Met behulp van deze bouwtechnische keuring worden voor zover als mogelijk zichtbare en eventuele verborgen gebreken aan constructies en/of andere tekortkomingen aan onderhoud behoevende elementen in kaart gebracht. Het rapport geeft inzicht in de bouwtechnische en onderhoudsstaat van een object en is tevens voorzien van een kostenraming, met daarop de direct noodzakelijke, termijn- en verbeterkosten waarmee u als koper te maken krijgt.

Software

­SveLa Vastgoedadvies heeft een eigen MOP programma ontwikkeld voor de kleinere vastgoedeigenaren, vastgoedbeheerders en Vereniging van Eigenaren. Dit programma is gemakkelijk naar de wensen van de eindgebruiker in te vullen.

U kunt vrijblijvend contact opnemen, wij zijn u graag van dienst.